Kepez Kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Genç yaştaki Motosiklet sürücüsü yapılan tüm kurtarma çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Yaşam Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 13:27:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Kepez yolu Carrefour önünde saat gece 02.25 civarında motosiklet sürücüsü  Emirhan Öz (22)  C.A'nın kullandığı 67 T 5137 pilakalı ticari taksiyle çarpıştı.

Çarpışma sonucunda ağır yaralanan genç  yaştaki motosiklet sürücüsü Öz, 112 acill servis ekiplerince ilk olarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi getirilerek ameliyata alındı. Hayati riski bulunan Sürücü daha sonra Zonguldak Araştırma Hastanesine diğer cerrahi ameliyatları yapılmak üzere sevk edildi.


Alınan habere göre genç yaştaki motosiklet sürücüsü Emirhan Öz yapılan tüm kurtarma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi kesin olmamakla beraber yarın Elmatepe'de İnallar Camisinde kılınacak öğle namazından sonra defnedileceği öğrenildi.

Gazete Türk Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.