Kepez yolu can üstüne can almaya devam ediyor.

Elektronik Denetim Sistemi getirilmesi konusunun masada olduğu Kdz.Ereğli-Kepez yolunda karşıdan karşıya geçen vatandaş’a araç çarptı.

Asayiş Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 16:58:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak-Ereğli kara yolu Kavaklık mevkiinde meydana gelen kazada; 67 SE 155 plakalı otomobil, Kavaklık mahallesinde bulunan Aile hekiminden ilaç yazdırıp; yolun karşısına geçmeye çalışan Hakkı Karadağ'a (68) çarptı.


 

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Karadağ kanlar içinde kalırken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi tarafından yol üzerinde bir süre kalp masajı yapılan yaşlı adam, ambulansa alındı.

Karadağ'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 
Kazanın olduğu bölgenin 10mt ötesinde yayalar için konulan üstgeçitin olması ve karşıya geçtiği bölgede tellerin olmaması dikkati çekti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.