Meşaleyi 55 yıldır söndürmeden bugünlere…

Ekonomi Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 19:49:35
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Türk Metal Sendikası’nın kuruluşunun 55. Yılı kutlamalarının yapıldığı bildirildi.

Sendikanın Ereğli Şubesi internet sitesinde yer alan haberde, şunlar kaydedildi:

“1963 yılında büyük fedakârlıklarla, büyük bir heyecanla kurulan Türk Metal Sendikası'nın 55. kuruluş yıldönümünü kutladık. Büyük Anadolu Ankara Otelde düzenlenen törene Şube Başkanımız Sayın Metin Ercan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Ünite Temsilcilerimiz katıldılar.

Bunca yıldır verilmiş büyük bir emekten, girilmiş onlarca kavgadan, akıtılmış terin, bugün bayrağını onurla taşıdığımız, büyük bir aile olduğuna Hep birlikte şahit olduk.

Bu vesileyle bu büyük geleneği, bu kutsal ocağı bize armağan eden, kökleri bütün Anadolu'ya yayılan bu yüce kuruluşu kuran, yaşatan değerli büyüklerimizi selamlıyor, onların yaktığı meşaleyi, 55 yıldır söndürmeden bugünlere getirenleri, tüm Türk Metalcileri sevgiyle, saygıyla selamlıyoruz, ebediyete göçenlere Allah'tan rahmet diliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.