Milletvekili Saffet Bozkurt İstanbul'da Zonguldaklılarla buluştu.

Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt, ZONDEF'in İstanbul'da 3.sünü düzenlediği Zonguldak Tanıtım Günlerinde yoğun ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 12 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.11.2023 17:27:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt,  ZONDEF'in İstanbul'da 3.sünü düzenlediği Zonguldak Tanıtım Günleri'nde yoğun ilgi gördü. ZONDEF Başkanı Ziya Öncan ve yönetim    kurulunun İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda 3.sünü düzenlediği Zonguldak Tanıtım günlerine, Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt davetli olarak katıldı. Fuara ayak bastığı andan itibaren  Zonguldaklı hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvelili Saffet Bozkurt, EDEK(Elpek Dokuyan Eller), Zonguldak Valiliği; devrekliler, Devrek Güneşi, Aycı İnşaat, Aksoy Tekstil; Sevim Orman Ürünleri, Madenciler Derneği gibi bir çok standı gezerek katılımcı firmaların  istek ve dileklerini dinleyerek ve ürünlerini tek tek inceleyerek üreticilerden bilgi aldı. Ayrıca katılımcı firmaların ürettikleri ürünler hakkında geliştirilebilir fikirler için destek sözü verdi. İstanbul'da yaşayan Zonguldaklı hemşerileriyle de bir araya gelen vekil Bozkurt onlarla uzun uzun sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.