Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Alar'dan Sert Açıklama

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Alar, sosyal medyada eleştirilerde bulunan Mustafa Uysal'a yanıt vererek muhtarların tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğini duyurdu.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 19:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 Adnan Alar, yazılı bir açıklama yaparak, son günlerde kamuoyunu yanıltan paylaşımlar hakkında bilgi verdi. Açıklamasında, muhtarların dernek başkanı olarak 2025 yılı programlarını görüşmek üzere düzenledikleri kahvaltı programına AK Parti İlçe Başkanı ve il genel meclis üyelerinin de katıldığını belirtti. Davetli olarak katılan Milletvekili Saffet Bozkurt’un, muhtarların isimlerini kullanarak kendisine ulaşılmasını talihsiz bulduğunu vurguladı.

Alar, “Sayın milletvekilimize ulaşmak isteyen herkes, bizim adımızı kullanmak yerine, doğrudan sosyal medya hesaplarından kendisine ulaşabilir” dedi. Ayrıca, muhtarların her zaman milletvekillerine ulaşabildiğini belirterek, bazı siyasi partilerin muhtarları tehdit ettiğine dair iddiaların da asılsız olduğunu ifade etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada tüm siyasi partilerin bir arada çalışması gerektiğine dikkat çeken Alar, “Bu şehir için birlikte hareket etmemiz şart” şeklinde konuştu. Alar, Karadeniz Ereğli’deki Devlet Su İşleri yatırımlarının Milletvekili Saffet Bozkurt öncülüğünde hayata geçirilmeye çalışıldığını ve bu süreçte yapılan eleştirilerin, şehirle bağları zayıf olan kişilerden geldiğini savundu.

Son olarak, muhtarların hiçbir tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğini vurgulayan Alar, “Muhtar her kesimden oy alan insandır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.