Nejdet Tıskaoğlu'ndan Zonguldakspor'a Destek

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Başkanı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldakspor'a önemli bir destek sağlayarak takımın yanında olduğunu gösterdi.

Spor Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 19:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor FK, Tıskaoğlu'nun katkısıyla güçleniyor.Zonguldakspor FK A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyesi Can Eliyazıcı, Tıskaoğlu'nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Tıskaoğlu, stadyuma reklam vererek Zonguldakspor'a olan desteğini açıkladı.

Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldakspor'a ligde başarılar dileyerek, elinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğini ifade etti. Bu iş birliği, Zonguldakspor'un hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.