Niyazi Özcan, sağlık çalışanlarını unutmadı

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Niyazi Özcan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek; sağlık çalışanlarına ikramda bulundu.

Gündem Yayın: 14 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 14.03.2022 18:18:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sırasıyla Yalçınkaya Tıp Merkezi Başhekimi Naci Yalçınkaya, Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Ercan Yalçın, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ve Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli ile biraraya gelen Özcan; Tıp Bayramını kutladı.

Özcan ziyaretlerle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“1827’de modern tıbbın başlamasıyla beraber, 14 Mart 1919 tarihinde emperyalist güçlere vatan uğruna karşı çıkmaları ve Çanakkale Savaşı’nda verilen kahramanlık mücadelesi sonrası , Tıbbiyelerin şehitlerden dolayı mezuniyet verememesi. 14 Mart tarihinin bizler için önemini birkez daha ortaya koyuyor. o günlerden, günümüze gelen doktorlarımızı canı gönülden ve yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.