Özel bireyler değerimizdir…

Ekonomi Yayın: 22 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2019 16:28:59
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında 75. Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte 75. Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Turgay Birinci’yi ziyaret etti. Posbıyık konuşmasında özel bireylerin de yararlanabileceği güzel çalışmalarının olduğunu ve Ereğli’ de bu farkındalığı ortaya koymak için Ereğli belediyesi olarak gerekenin yapılacağını ifade etti. 75. Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Turgay Birinci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Posbıyık ve ekibine başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.