Özel Hastane Başhekimi ve müdürü Koronaya yakalandı..

Kdz.Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Ercan Yalçın ve Hastane Müdürü Şahin Elçi'n ile eski İl Genel Meclis Üyelerinden Veteriner Hekim Ayhan Özçelik de koronavirüse yakalandı.

Gündem Yayın: 09 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.12.2020 17:01:21
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Konuya ilişkin açıklama yapan Elçi, zor bir süreci atlattıklarını ve evlerinde istirahat ettikten sonra göreve yeniden başlayacaklarını belirterek, "Hastalık gerçekten sıkıntılı süreçler yaşatabiliyor. Bu nedenle vatandaşlarımız, belirti hissettiklerinde mutlaka test yaptırsınlar. Sürecin atlatılmasında tedavi için verilen ilaçlar mutlaka kullanılsın. Ancak moralin olabildiğince yüksek tutulması çok önemli. Elbette ön önemlisi, maske kullanmak, sosyal mesafeye dikkat etmek ve olabildiğince hijyeni üst seviyede tutmak. Bu vesileyle tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum” dedi.

Veteriner Özçelik, Sosyal hesabından yaptığı duyuruda, Kovid-19 testinin pozitif olduğunu duyururken, “Kimse bana gelmez demesin. Bu hastalığı ciddiye alın. Lütfen sosyal mesafenizi koruyun.! Gerekli sağlık tedbirlerinizi alın” uyarısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.