Özerler A.Ş kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Özerler A.Ş ve Kızılay iş birliğiyle 05 Ekim Cumartesi Günü kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Yayın: 01 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 01.10.2024 14:44:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Özerler A.Ş. ve Kızılay,  vatandaşların bir kanın üç can kurtaracağı  bu kampanyaya sessiz kalmayacaklarına inandıklarını belirterek,  Furkan ve kan bekleyen milyonlar için kan bağışı yapmaları çağrısında bulundu.

Cumartesi günü yapılacak olan etkinlik kapsamında, kan bağışının önemine dikkat çekilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kan toplanacak.

"Furkan’ın İlk Adımları Seninle Atılacak"

Kampanyada, "Furkan’ın ilk adımlarını atması sana bağlı" sloganıyla, vatandaşlara kan bağışı yapmaları çağrısında bulunuluyor. Yapılan duyuruda, "Unutma! Biz, birbirimize candan bağlıyız. Sen de kan bağışçımız ol, Furkan ve kan bekleyen milyonlar hayata bağlansın" denilerek, bağışın hayati önemi vurgulandı.

Kan Bağışı Detayları ve Saatleri

Kan bağışı kampanyası, 05 Ekim 2024 Cumartesi Günü Özerler Renault Showroom’unda gerçekleştirilecek. Kampanya 11:30-18:00 saatleri arasında yapılacak.

1 Kan 3 Can, Her Bağış Hayat Kurtarıyor

Kızılay işbirliği ile gerçekleşen kampanyada, "Merhamet senin kanında var! Kan bağışla, hayat kurtar" sloganıyla, kan bağışına dikkat çekilirken, her bir bağışın üç cana umut olduğu vurgulanıyor.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.