Para ve Altın Çaldı, Polise Yakalandı!..

Kdz. Ereğli'deki Bir İşyerinden Para ve Altın Çalan Hırsız, Altınları Alaplı'da Bozdurdu ama Gülüç Polisine Yakaladı...

Asayiş Yayın: 07 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 07.03.2022 16:32:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Gülüç Polis Merkezine müracaat için gelen müşteki İ. K. isimli kişi, Kışla Mahallesi Kültür Sokak No:3 sayılı adreste ikamet ettiğini 25 bin TL nakit para ve 5 adet Cumhuriyet Altınının çalındığını, çalan şahıs ya da şahıslardan şikayetçi olduğunu belirtti. 

Konu ile ilgili olay yeri inceleme ekibi evde gerekli çalışmaya başlayarak, şüpheli şahıs ya da şahısların kimlik tespitine yönelik çalışmalarda şahsın Ş.C. adlı kişinin hırsızlık kaydı mevcut olduğu tespit etti.

Polis, Ş.C'nin Alaplı'daki bir kuyumcudan hırsızlığa konu ziynet eşyalarını bozdurduğu, Kdz. Ereğli Topallı Köyünde bulunan evinde yapılan aramada bozdurulan altın paralarını buldu.  

8 bin 100 TL, ve 19 bin 440 TL ayrı olmak üzere toplamda 27 bin 540 TL şuça konu para ele geçiren polis, parası ve altınları çalınan İ.Ç'ye  teslim edilmek üzere muhafaza altına aldı. 

Şüpheli Ş.C Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları ile mevcutlu sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Kapak Foto-Arşiv

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.