Park halindeki tıra çarptı

Kdz.Ereğli Elmatepe mahallesi Yarma mevkiinde meydana gelen kazada, bir hafif ticari araç park halindeki iki TIR’a çarparak kullanılamaz hale geldi.

Asayiş Yayın: 25 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.08.2024 23:26:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

İddiaya göre, S.M. yönetimindeki 67 UG 305 plakalı hafif ticari araç, seyir halinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında park halinde bulunan 67 AEM 273 ve 67 ADE 654 plakalı TIR’lara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle büyük hasar gören hafif ticari araç adeta hurdaya döndü. Şans eseri kazada yaralanan olmadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili gerekli işlemleri yaparken, hasar gören araç çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.