Patron delirdi, Ekmek 1 liraya indirildi…

Ekonomi Yayın: 22 Haziran 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 22.06.2019 13:42:36
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Patron delirdi, Ekmek 1 liraya indirildi…

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İstanbul Yol Ayrımı mevkiinde faaliyet gösteren İstanbul Ekmek Fırınında 21 Haziran Cuma gününden itibaren vatandaşa ekmek 1 liradan satışa sunulacak.

Enflasyonla top yekûn mücadele kapsamında halka bir buçuk liraya satışı sunulan ekmek İstanbul ekmek fırının da 21 Haziran Cuma gününden itibaren vatandaşa ekmek 1 liradan satışa sunulacak. Ekmegin 1 liradan satılması en çok vatandaşa yarayacak gibi gözüküyor. İstanbul ekmek fırını sahibi Nurullah Uzun indirim ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “21 Haziran Cuma gününden itibaren vatandaşlarımıza ekmeği 1 liradan satışa sunacağız. Amacımız enflasyon ile top yekûn mücadeleye katkı sağlamakla beraber vatandaşımıza da 1.5 liradan satışını yaptığımız dönemlerde ki aynı kaliteyi 1 liradan sunmak. Aracısız olarak ekmeği halka ulaştıracağız. 21 Haziran Cuma gününden itibaren vatandaşlarımızın İstanbul yol ayerımında bulunan İstanbul ekmek fırınlarına ekmeği 1 liradan almaya davet ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.