Posbıyık Off Road Başkanı ve üyeleriyle…

Asayiş Yayın: 29 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2019 12:52:47
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli -Off Road Başkanı Fatih Malhatun ve üyeleriyle bir araya geldi.

Ereğli’nin adını bu gibi sporlarla duyurmanın önemine değinen Posbıyık ‘Bir çok konularda Ereğli’de yeni yeni konulara merak saran gruplar var. Bu beni oldukça mutlu ediyor.  Bisiklet gibi, motosiklet gibi, Off Road gibi bir çok gruplar büyük gayretle bir şeyler yapalım diye dört elle işe sarılmalarından son derece mutlu oldum. Benim yapımı da biliyorsunuz bu tür sosyal olaylara önem veriyorum, önemsiyorum. Dolayısıyla yeni projelerimizde eskrim sahası var. Okçuluk sahası var. Bireysel olaylarda Ereğli’nin ismini daha çok duyurabiliriz. Şu anda futbolla duyurulsun diye bir hedef var. Tabiî ki futbolda önemli. Takımımızı 3. Lige çıkaracağız, bunun yanında sizin dalınız gibi, eskrim, okçuluk gibi daha kolay yollardan çok yelpaze haline gelmemiş alanlarda birincilikler kazanarak Ereğli’nin ismini duyurmak çok önemlidir’ dedi.

‘EREĞLİ’Yİ YENİDEN MARKA KENT YAPACAĞIZ’

Bir kentin isminden bahsettirmek, tanıtımını yapmanın çok önemli olduğuna değinen Posbıyık, ‘Eskiden ismi Avrupa’da tartışılırdı, ama son zamanlarda maalesef ismimiz unutulmaya başlandı, iyice soyutlandı. Ereğli yalnızlaştırıldı, marka değerini kaybetmeye başladı. Onun için Ereğli’yi tekrar ayağa kaldırmamız lazım. Bizim yeniden göreve tekrar talip olmamızın iki ana hedefi var. Birincisi Ereğli’deki gençlerin ve çocuklarımızın kötü bir Ereğli’de yaşamaması, ikincisi Ereğli’yi hareketlendirmek ve yeniden marka kent haline getirmek’ şeklinde konuştu.

Başkan Malhatun , CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a ayrıca  üyelerini tanıttı ve Kdz.Ereğli-Alaplı Off Road kulübüyle ilgili bilgiler de verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.