Salgından Nisan ayı içinde 13. ölüm!...

Kdz. Ereğli`de Koronavirüs kaynaklı bir can kaybı haberi daha geldi. Ailesi ile akrabaları karantinadaydı, defni belediye yaptı.

Gündem Yayın: 21 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.04.2021 18:00:45
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden emekli olduktan sonra 2020 yılı Mayıs ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Celil Güdül’ün 71 yaşındaki annesi Nurşen Güdül, Koronavirüs tedavisi gördüğü Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Merhume Güdül’ün aile fertleri ve yakınları karantinada olduğu için cenazeye katılamazken defin işlemini Koronavirüs tedbirlerini alan Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü çalışanları yaptı.

Nurşen Güdül’ün vefatı ile birlikte Kdz. Ereğli’de son 2 günde 4, içinde bulunulan Nisan ayı içindeki 13’üncü vefat yaşanmış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.