Şampiyonluğu Ereğli Briç İhtisas kazandı…

Ekonomi Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 10:32:26
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News
Türkiye Kulüplerarası Briç Şampiyonası seçmeleri yapıldı.  Batı Karadeniz’de yer alan kulüplerin katılımıyla yapılan seçmelerde Ereğli Briç  İhtisas kulübü şampiyon alarak bölgeyi temsil etmeye hak kazandı.

18-19 Mayıs’ta Zonguldak’ta Batı Karadeniz’in en iyi briç kulüpleri, Temmuz ayında Lüleburgaz’da yapılacak Türkiye Kulüplerarası Briç Şampiyonasına katılmak için kıyasıya yarıştılar.

 İlçemizi temsil eden Kdz. Ereğli Briç İhtisas Spor Kulübü, bu zorlu turnuvayı 1. olarak tamamlayarak 2019 yılı Batı Karadeniz Elemeleri Şampiyonu oldu.

İlçemiz öğretmenleri ve Erdemir çalışanlarından oluşan Briç takımımız, bu birincilik sayesinde ilçemizi Türkiye Kulüpler Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Temmuz ayında yapılacak şampiyona da takımımıza başarılar diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.