Sertan Kuzu’nun CHP’ye gelmesi hataydı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sessizliğini bozdu.

Siyaset Yayın: 02 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 02.03.2022 18:45:46
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Belediye Meclis üyesi Sertan Kuzu'nun, CHP'den istifa edip, İYİ Parti'ye geçmesini Kdz.Ereğli Belediye Meclisinin mart ayı olağan toplantısında yorumladı.

"KUZU'NUN BİZE GELMESİ HATAYDI"

Geçtiğimiz yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak görüşmeleri yapıldığı sırada kendisinden önce 2, ardından 5, daha sonra 7 meclis üyesi istedikleri gerekçesiyle ittifakı bozduğunu söyleyen Başkan Posbıyık, o görüşmeler sırasında Sertan Kuzu'ya mecbur teklif götürdüğünü belirtti.

Posbıyık; "Sertan Kuzu, hiçbir zaman CHP'li olmadı. Kuzu'nun ilk baştan bize gelmesi hataydı, zaten. Bana 8 ay, 1 sene önce beyefendilik yapıp, açıklanmıştı, durumu. Bende nasıl istiyorsa, öyle yapmasını aöylemiştim. Sertan'a kızmamak lazım, bunun için. Bakoyorum hakkında büyük bir karalama kampanyası sürüyor. Ama bu yanlış.", dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.