TSO Başkanı Keleş’ten Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret..

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve beraberindeki heyet, bölgeye yeni yatırımcıları getirmek için istihdamı genişletmek amacıyla Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaoğlu ile istişarede bulundu.

Ekonomi Yayın: 08 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2024 23:39:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özkan Demir, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özgür Okur, Kdz.Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Övünç Pehlivanoğlu ile birlikte Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş; “Zonguldak İl – İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları ve Organize Sanayi Bölgeleri Müdürleri ile birlikte; Bölgemizde alternatif yatırım alanlarının tespitine yönelik, başta istihdam ve ekonomik kalkınmaya öncü yatırımcılarımızın önünü açabilecek yerler belirlenerek İlimize kazandırılabilecek muhtemel sanayi alanlarını istişare etmek maksadı ile Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret ettik. Valimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz “dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.