TSO Başkanları Ankara’da önemli görüşmelerde bulundu.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Veklili Turgay Türkyılmaz' ı ziyaret etti.

Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 15:10:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Konuyla ilgili açıklama yapan TSO Başkan Keleş şunları söyledi:

" Odamız tarafından Bölgemiz ve İlimizde Sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar arasında olan, Odamız ve Zonguldak TSO iş birliğinde kurulum çalışmalarına devam ettiğimiz Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kafes Balıkçılığı projemizin iş ve işlemlerini istişare etmek maksadı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Genel Müdür Veklili Turgay Türkyılmaz'ı ziyaret ettik. Kendilerinden desteklerini istedik. Genel Müdür Türkyılmaz'a yapıcı yaklaşımları ve misafirperverlikerinden dolayı, Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt' a destek ve himayelerinden dolayı teşekkür ederim " dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.