TSO “Erdemir ile çok daha yakın ilişkiler kuracağız.”

Kdz.Ereğli TSO’nun yeni yönetimi basının karşısında..

Ekonomi Yayın: 12 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 12.10.2022 09:58:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, 01.10.2022 tarihinde yapılan TSO organ seçimleri sonrası ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Keleş yeni yönetimini tanıttığı toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ERDEMİR İLE ÇOK DAHA YAKIN İLİŞKİLER KURACAĞIZ"

Seçim sathındaki söylemler ve duyumların geride kaldığını belirten Başkan Keleş, "1 Ekim tarihinde tüm herşeyi geride bıraktık. Artık önümüze bakıyoruz", dedi.

Keleş açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Seçim döneminde herşey olabilir. Bunların hepsi geride kaldı. Önemli olan bundan sonrası. Erdemir ile bundan sonra çok daha iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Erdemir sadece Ereğli'nin değil Ülkemizinde gözbebeği. Bizim kıymetlimiz. Asla Erdemir yöneticilerine karşı bir tavrım yok. Olamazda.. Erdemir ile birlikte hiç olmadığı kadar sıkı çalışacağımıza inanıyoruz", dedi..

"AKİL İNSAN İRFAN ERDEM"

"DTO seçimleri gayet demokratik bir ortamda gerçekleşti. Her iki adaya da seçim öncesi başarı dileklerimi ilettim. Oğuz sürekli istişare ettiğimiz bir arkadaşımız. Kendisine hayırlı olsun. Umarım DTO-TSO elele güzel hizmetler yapacağız. İrfan Erdem ağabeyimiz bizim için çok değerli. Ereğli'nin akil insanları arasında başı çeker. TSO bünyesinde kurmayı planladığımız Yüksek İstişare Kurulu'ndan kendisinin de müsaadesiyle fikirlerine başvuracağız"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.