Türkmen ‘Yapılan haberler gerçeği yansıtmıyor…’

Ekonomi Yayın: 12 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2019 20:16:59
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen fındık taban fiyatının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Bakanı ve fındık bölgesi Milletvekilleriyle yapacağı görüşmenin ardından 22 Temmuz’da açıklanabileceğini bildirdi.

Yerel basın ve sosyal medya ortamında yayınlanan fındık taban fiyatının  14 lira + enflasyon  farkı olarak açıklanacağı yönündeki haberler üzerine telefon bağlantısı ile ulaştığımız Türkmen gerçeğin  saptırıldığını ifade etti.

Türkmen,  ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Bakanımız ve fındık bölgeleri Milletvekillerimizle yapacağı görüşmelerin ardından sanırım 22 Temmuz tarihinde fındık taban fiyatını ilgili bakanımız açıklayacaktır, yapılan haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyulur’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.