“Ülkenin en büyük ve köklü yardım kuruluşu…”

Ekonomi Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 15:49:49
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Kızılay Haftası” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ciğer, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” dolayısıyla yaptığı açıklamasında;

“Türk Kızılay’ı yangın, sel, deprem felaketlerinde insanlarımızın ve  insanlığın her zaman yanında olan ve  yardım elini uzatan bir kuruluş olmuştur. Kızılay savaşta ve barışta her zaman insanlığın yanında yer almıştır. Türk Kızılay’ı Karadeniz Ereğli  Şubesi olarak okullarımızda Kızılay köşelerinin hazırlanması, öğrenci ve velilerimize Kızılay sunumları yapmış, yardımseverlik duygusunu pekiştirmek için yardımlar toplamaktadır. Dağıtılan yardım zarfları ile elde edilen gelirle de 100 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunulacaktır. Ayrıca, 8 Kasım’da, gün boyunca İlçe Gençlik ve Spor Merkezi’nde  düzenlenecek ‘Kan Bağışı ve Kök Hücre Kampanyası’ yapılacaktır kampanyasına halkımızı davet ediyoruz.

Türk Kızılay’ının çalışmalarına desteklerinden dolayı başta Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu, Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ve sivil toplum kuruluşları, kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.