Uyuşturucuya erken müdahale edelim..

Zonguldak Emmiyet Müdürlüğü vatandaşlara uyuşturucu bağımlılığı konusunda erken müdahale dönemi ile ilgili bilgiler verdi.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 13:00:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü 25.01.2024 tarihinde Kdz. Ereğli ilçesinde uyuşturucu maddelerin zararları konularında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli ilçesinde bulunan Alışveriş Merkezinde Narko Rehberler vasıtasıyla (1.300) vatandaşa “bağımlı olunmadan kullanımın fark edilmesi ve erken müdahale” konulu el broşürü dağıtıldı, Narkotik suçlarına yönelik cep telefonu üzerinden hızlı bir şekilde ihbar yapmaya olanak sağlayan “Uyuma” aplikasyonu tanıtıldı ve uyuşturucu madde bağımlılığının zararları konusunda bilgilendirme yapıldı.

​Bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşları bilinçlendirme çalışmaları devam edecektir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.