Vaka artışları devam ediyor!

Ereğli FM'in haberine 21 Şubat 2021 tarihinde yüz binde 47,6 vaka sayısına ulaşan Kdz. Ereğli’de, bu oran bir hafta sonra dün 73,6’ya çıktı.

Gündem Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 21:21:23
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Takip EtGoogle News

Bir başka deyişle Kdz. Ereğli’de geçen hafta boyunca 85 yeni vaka görülürken, bu sayı bu hafta 130’a çıktı. İlçede vaka sayılarının yanı sıra, yeni hasta sayıları ve yoğun bakım hasta sayılarında da artış var. Kdz. Ereğli’deki vaka artışı denetimlerin ne derece etkin olması gerektiğini bir kez daha ortaya koydu.

Bu arada Zonguldak İl genelinde Çaycuma dışındaki tüm ilçelerde de vaka  artışı gözlendi. 36.4’den 107,2’ye çıkan Kozlu, turuncudan kırmızıya döndü.

Bu hafta verilerine bakıldığında Zonguldak ve Kdz. Ereğli bu hafta sonunda yeniden değerlendirilecek haritada kırmızı alarmı veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.