Vaka sayıları bir önceki aya oranla yaklaşık 4 kat arttı.

Sağlık bakanı Fahrettin KOCA Twitter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre ülkemizde Omicron varyantı baskın varyant haline geldi, geçen aya göre vaka sayıları 4 kat arttı.

Sağlık Yayın: 13 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 13.01.2022 19:35:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA Twitter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre ülkemizde Omicron varyantı baskın varyant haline geldi, geçen aya göre vaka sayıları 4 kat arttı.

Fahrettin KOCA Twitter sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

'Omicron varyantı ülkemizde de baskın varyant haline geldi. Vaka sayıları bir önceki aya oranla yaklaşık 4 kat arttı. Fakat salgının ilk dönemlerine kıyasla, enfekte olanların çok daha düşük bir oranı hastaneye yatıyor. Tedbir önemli bir zorunluluk. Temkinli ve tedbirli olalım.'

Sağlık Bakanlığı'nın günlük Covid-19 Türkiye tablosunda yer alan verilerine göre bugün 153 kişi hayatını kaybederken, iyileşen sayısı 51.675 oldu.  Yapılan test sayısı 410.116 vaka sayısı ise 75.564.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.