YEKDER, Olağan üstü kongresi yapıldı.

Düzce’de Yığılcalıları temsilen kurulan Yığılca Eğitim Kültür Dayanışma ve İnsani Yardım Derneği Olağan üstü genel kurulu yapıldı.

Siyaset Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 17:27:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Dernek binasında yapılan kongreye çok sayıda Yığılcalı katıldı.

Divan heyetine Divan Başkanı Trakya Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. İsmail Kılıç. Katip üyeliliklerine ise İğneler Köyü Dernek başkanı Erkan Bulut ve Eski Gebze Düzceliler Derneği Başkanı Mustafa Kır seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda seçim yapıldı. Mevcut Başkan Yunus Akkan başkanlık görevini Yılmaz Yurtseven’e  devretti.

Çoğunluğun katılımı ile gerçekleşen genel kurulda tek liste ile seçim yapıldı.

Yapılan seçim sonrası yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu.

Başkan Yılmaz Yurtseven, Başkan Yardımcısı Ali Işık, Genel Sekreter Ahmet Kuşcu, Sayman Yunus Akkan, Üye Mustafa Haklı, Üye Engin Tok, Üye Şendoğan Tekin.

Denetim kurulu;

Ersin Kaptan, Taner Keleş ve Müslüm Şahan isimlerinden oluştu. 

Genel kurulda konuşan yeni Başkan Yılmaz Yurtseven konuşmasında acil kısa ve orta vadede yapacakları faaliyetleri açıkladı. Yeni dernek binasının temini, kaynaşma ve yapacakları programlarda izlenecek yol haritasını açıklayan Başkan Yurtseven, "yürüyeceğimiz yolda yanımızda hemşerilerimizi görmek isteriz" dedi. 

Kaynak:Yığılcanınsesi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.