Yeniden Refah Partisinden son dakika hamlesi

Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde Kdz.Ereğli’de Yeniden Refah Partisine destek vereceğini açıkladı.

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 01:36:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gelecek Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Kılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Adayı Emre Karaarslan’a destek vereceğini açıkladı.

Seçimlere 4 gün kala yapılan anlaşmada Gelecek Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Kılıç “Genel Merkezimizin onayı ve Yönetim Kurulumuzun kararıyla herhangi bir menfaat gözetmeden Yeniden Refah Partisine destek verdiğimizi açıklamak istiyoruz.Emre Karaarslan'ı Ticari hayatından tanıyoruz ve takdir ediyoruz, diğer adaylar arasında somut projeler ortaya koyması, halkta karşılığı olması bizler için desteği esirgemeyecek bir sebeptir.Allah Emre kardeşimizin yolunu bahtını açık etsin bizler yanındayız”dedi.

“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ YAPTIK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaarslan: “Öncelikle belirtmek isterim ki, bizimki bir gönül birlikteliğidir. Bu birliktelikte hesap kitap yoktur. Koltuk veya siyasi ikbal derdi yoktur. Gelecek Partisi nezdinde Başkan Kılıç’a hiçbir menfaat gözetmeden bizlere verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunarım. 31 Mart seçimlerinde Allahın izni ile zafer bizim olacaktır”, dedi..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.