Zonguldak Milletvekili adayı gözaltına alındı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği operasyonda sosyal medya aracılığıyla terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen ve 2018 yılında HDP Zonguldak Milletvekili adayı olan B.G. evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 23:18:32
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda sosyal medya aracılığıyla terör örgütü propagandası yaptığı ortaya çıkan ve 2018 yılında HDP Zonguldak Milletvekili adayı olan B.G. evine düzenlenen operasyonla  gözaltına alındı.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından,  Twitter üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı öğrenilen B.G. (49) isimli şahısın evine yapılan operasyon sonucu Kdz. Ereğli ilçesindeki  yakalandı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığından arama kararı çıkarılan ve ikametgahında yapılan arama sonucunda; 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet cep telefonu, çok miktarda çeşitli yazılı dokümanlara da el konuldu. 2018 yılında HDP Zonguldak Milletvekili adayı olan B.G. (49) emniyet güçlerince gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.