Zonguldak Şehitlerine Saffet Bozkurt Vefası!...

Zonguldak Şehitlerine Saffet Bozkurt Vefası!...

Gündem Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 20:41:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet BozkurtZonguldak'a atanan ve görevine başlayan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunduklarını bildirdi. 
 
 
Milletvekili Saffet Bozkurt'un sosyal medya paylaşımı şöyle;
 
'Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit olan Piyade Uzm. Çvş.Mustafa Sezer'in şehadetinin 7. günü münasebetiyle Kozlu ilçemiz Yahma Köyü Güvendik Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldık.
 
 
Ardından şehidimizin kabrini ziyaret ederek dua ettik. Aziz şehidimizin mekânı cennet olsun inşallah.
 
 
Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve Kdz Ereğli İlçe Kaymakamımız Mehmet Yapıcı ile birlikte; 12 Ekim 2016 tarihinde İstanbul'da şehit olan şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun Kdz. Ereğli ilçemizde ikamet eden değerli babası Erdal Karakurdu ile annesi Sabriye Karakurdu evlerinde ziyaret ettik.
 
 
Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Valimiz Hacıbektaşoğlu'da "Büyük ve güçlü devletimiz, sizlerin her zaman yanınızda olacak." diyerek aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kendilerine sabır ve başsağlığı diledi. 
 
 
Öte yandan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun ziyaretlerine AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AvcıKaradeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi UğurZonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan ErgenKdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça ve bazı bürokratlar eşlik etti. 
 
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.