Beşiktaş Dernekleri birbirine girdi.

Kdz.Ereğli'de kurulu bulunan 2 Beşiktaş sevdalısı dernek birbirine girdi. Başkan Kasap, diğer başkan Adik'i Beşiktaş Spor Kulübüne şikayet etti.

Spor Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 00:49:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de kurulu bulunan Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği ve Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği birbirine girdi. 

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik tarafından Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği'nin borcu olması nedeniyle mahkeme kararıyla kapatıldığını içeren kartalhaber.com'da çıkan haber sonrası Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, Adik hakkında Beşiktaş Spor Kulübüne şikayette bulundu.

 
Haberin yalan ve maksatlı olduğunu belirten Kasap; Adik'in Beşiktaş Spor Kulübü tarafından disipline sevk edilmesini istedi.
 
Kasap: "Yalan dolu haberde belirtildiği gibi derneğimizin hiçbir borcu yoktur. Yer sahibimiz Av.Hasan Tuzcu, dernek binamızın olduğu yeri 1 yıl önce satın almış ve avukatlık mesleğini icra etmek için kullanmak istediğini belirtmiştir. Bizlerde bu haklı talebine olumlu bakarak; dernek yerimizi geçici olarak başka bir adrese taşıdık. Bu yapılan kumpas, kötü niyetle yapmıştır. Bu yalan iftiradan dolayı Tarkan Adik'i Beşiktaş kulübü disiplin kuruluna sevkini istiyorum.", dedi.
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.