Erdemir'e yapılacak yeni projeler için, ÇED süreci...

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) tarafından yapılması planlanan Kok Bataryası, Yeni Sinter Fabrikası, 2.Soğuk Haddehane Yeni Hidrojen Tesisi, 1. Soğuk Haddehane Kalay Anot Dökümhanesi Projesi hakkında açıklama yapıldı.

Ekonomi Yayın: 06 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.01.2024 15:38:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklamada, ERDEMİR tarafından yapılması planlanan Kok Bataryası, Yeni Sinter Fabrikası, 2.Soğuk Haddehane Yeni Hidrojen Tesisi, 1. Soğuk Haddehane Kalay Anot Dökümhanesi Projesinin Otomatik Hale Getirilmesi projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı belirtildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

'ZONGULDAK ili KARADENİZ EREĞLİ ilçesi 1 mevkiindeki Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından yapılması planlanan 5 Nolu Kok Bataryası, Yeni Sinter Fabrikası, 2.Soğuk Haddehane Yeni Hidrojen Tesisi, 1. Soğuk Haddehane Kalay Anot Dökümhanesi Projesinin Otomatik Hale Getirilmesi projesi ile ilgili olarak ZONGULDAK Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır.'

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.