Ereğli’de karnaval havasında kutlama..

Ankara Gücü maçı sonrası şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarlarının Kdz.Ereğli’de Atatürk Anıtı önündeki kutlamaları karnaval havasında yaşandı.

Spor Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 00:01:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Spor Toto Süper Lig 36. hafta maçında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, deplasmandaki maçı 4-1 kazanarak 2022-23 sezonu şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından Ereğli ilçesinde Galatasaray taraftarı, sokaklarda meşale yakarak ve Galatasaray marşları söyleyerek şampiyonluğu kutlamaya başladı.

Maçın bitiminden itibaren Kdz.Ereğli caddelerine formaları ve bayraklarıyla inen Galatasaraytaraftarları, sevinçlerini şampiyon takımın marşlarını, sloganlarını söyleyerek gösterdi.
 

Anıt önünde toplanan yüzlerce taraftarın yaktıkları meşalelerin dumanları tüm alanı kapladı.

 

Cadde boyunca yüzlerce araç konvoy oluşturken, konvoyun başında yaya olarak ilerleyen taraftarların omuzunda ise sembolik hazırladıkları Fenerbahçe tabutu vardı. Tabutu Atatürk Anıtı önüne getiren Galatasaraylı taraftarlar orada Fenerbahçe adına gıyabi Cenaze Namazı kıldırdı. 

 


Kutlamalar saatlerce taraftarların dansları ve davul zurna eşliğinde söyledikleri marşlar ile sürdü.

https://www.facebook.com/GazeteTURKK/videos/631826555493338/


https://www.facebook.com/GazeteTURKK/videos/1570058370189105/

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.