Ereylin AVM'den açıklama

Ereylin AVM yönetimi internet haber portallarında hakkında çıkan haberlerden sonra cevap hakkını kullandı.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 15:31:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

10.01.2024 tarihinde Kdz.Ereğli’de yayın yapan bazı internet haber sitelerinde çıkan haberler nedeniyle bu açıklama yapılması zaruri hale gelmiştir.

Kdz.Ereğli’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Ereylin Alışveriş Merkezi, 2023 yılının Ocak ayında  Ünallar Metal A.Ş bünyesine katılmıştır. Bu tarihten itibaren, şirket politikamız gereği yönetimde bir takım değişikliğe gidilmiştir.

Kdz.Ereğli ekonomisine büyük katkısı olan Ünallar Metal A.Ş, Kdz.Ereğli’nin ilk alışveriş merkezi olma  özelliğini taşıyan Ereylin AVM’yi güzelleştirme ve geliştirme akabinde de Kdz.Ereğli halkına daha iyi hizmet edebilmek adına gelir ve gider dengesini sağlayabilmek için bir takım güncellemeler yapmaktadır.

Bu girişimimizin temel nedeni Kdz.Ereğli’nin İlk Alışveriş Merkezi Ereylin AVM’yi yaşatma çabasıdır.

Türkiye’deki olağanüstü enflasyon nedeniyle kontrolsüz artan maliyetler her şirketi olduğu gibi bizleri de derinden etkilemektedir.

Haberde yer aldığı gibi abartı bir durum söz konusu olmamakla birlikte, gazetecilerin haber alma özgürlüğüne sonuna kadar saygılı olduğumuzu fakat haber oluşturulmadan önce, son muhatabına söz hakkı verilmesi gerektiğini hatırlatırız.

Gazetecinin tehdit edildiği iddiasını kesinlikle kabul etmemekle birlikte, bu görüşmenin yanlış anlaşıldığı konusunda hemfikir olduğumuzun bilinmesini isteriz.

 

Bölgemizdeki gazeteciler bizler için değerlidir ve bundan önce olduğu gibi bundan sonrada değerli basın mensupları ile işbirliğimiz devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla bildiririz.

EREYLİN AVM YÖNETİMİ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.