Fatih Çakır “Kdz.Ereğli yeni yüzyıl kenti olacak.”

Doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek istiyorum.

Siyaset Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 20:35:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Çakır, “Ereğli’yi ilçe merkezi ve köyüyle düşünüyoruz. Başkanlığım (AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı) dönemimde de böyleydi; bizim için öyle ayrı-gayrı yoktur” dedi.
Aday Adayı Çakır, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği’ne giderek mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Dernek ziyarette yaptığı konuşmada, “çıkmış olduğunuz AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığında başarılar diliyoruz. Muhtarlar Derneği olarak da başarılarınız devamını temenni ediyoruz” dedi. 
 


ÇAKIR: “EREĞLİ’Yİ İLÇE MERKEZİ VE KÖYÜYLE DÜŞÜNÜYORUZ”
Çakır ise, Ereğli’nin yeni yüzyılı vurgusu yaptığı sözlerinde şunları söyledi:
“Doğup büyüdüğümüz Ereğli’nin sorunlarını biliyoruz. Çözüm noktasında da elimizden gelen her şeyi yapmak için aday adayı olduk. Önce genel merkezimiz sonra kıymetli milletimizin takdiri olup da görev alırsak Ereğli’mizi iyi yerlere taşıyacağımızdan bir şüphemiz yok. 46 yaşımdayım. Ereğli’nin bilmediğimiz sorunu yok. Bu şehir için yapılması gereken ne varsa hepsini biliyoruz. Ankara’yı biliyoruz, Zonguldak’ı biliyoruz. Doğup büyüdüğüm şehre hizmet etmek istiyorum. Bu işler nasip meselesidir. 
Biz istiyoruz ki; gençliğimiz, birikimimiz var. Uzun süre de siyasi tecrübemiz var. Yapılacak çok işimiz var. Ereğli’yi ilçe merkezi ve köyüyle düşünüyoruz. Başkanlığım (AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı) dönemimde de böyleydi; bizim için öyle ayrı-gayrı yoktur. Yeni Türkiye yüzyılına Ereğli’mizi hazırlamamız lazım. Ereğli’nin ekonomisini her açıdan büyütmemiz lazım.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.