Ekonomi Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 17:32:17
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

(ADD) Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli şube yönetimi, Elazığ ve Malatya Depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasında toplanan, yiyecek, içecek, giyim ve barınma malzemelerini Ereğli'deki bir kargo şirketinin destek vermesiyle Elazığ’a gönderdi.

ADD'nin yaptığı açıklamada: “Elazığ'da yaşanan deprem hiç şüphesiz ki hepimizi derinden üzmüştür. Can kayıpları ve yaralılar olması üzüntümüzü artırmıştır. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet ve ailelerine sabırlar diler , yaralılara şifalar dileriz. Atatürkçülük Düşünce Derneği olarak tüm ADD şubelerimizden acil temizlik, gıda, battaniye ve mevsim şartlarına uygun eşyalar toplandı. Vatandaşlarımız ve üyelerimiz nezdinde genel kampanya yapıldı. Kdz Ereğli şubemiz de bu kampanya da yer alarak yaklaşık 300 kişilik yardımlarımızı kargo ile Elazığ şubesine göndermiş bulunmaktayız. Değerli Ereğli halkına ve duyarlık sahibi üyelerimize teşekkür ederiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.