48 saat kesintisiz operasyon yapıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 gün süren kesintisiz uyuşturucu operasyonu yapıldı..

Asayiş Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 18:34:55
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Konuyla ilgili Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak il merkezinde, Devrek’te ve Kilimli’de yürütülen 48 saatlik kesintisiz sürdürülen operasyon neticesinde;

Uyuşturucu madde kullanan 6 kişi tespit edilerek yakalanmıştır. Operasyonla ilgili İl Merkezinde B.A. ve T.Ö. isimli şahıslar, Devrek ilçesinde Y.M., İ.Ö. ve M.Y isimli şahıslar, Kilimli ilçesinde İ.B. isimli şahıs yakalanmış, Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.

Operasyon kapsamında;
- Yaklaşık 40 gram Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde
- 3 Adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı ele geçirilmiştir.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.