ATM'ye sahte para yatırdılar sonra..

Zonguldak'ta banka ATM’lerine sahte para yatırıp gerçek para çeken 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 06 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 06.06.2021 20:36:25
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgilere göre Zonguldak’ta bir bankanın görevlileri tarafından ATM’lerine sahte para yatırıldığının Zonguldak KOM Şube Müdürlüğü’ne ihbar edilmesi üzerine ekipler ATM güzergâhları üzerindeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kamera görüntülerinde sahte paraları bir erkek ve bir kadın şahsın birlikte yatırdıkları ve işlem hareket bilgilerinden şüphelilerin M.E. (32) ile E. G.’nin (28) olduğu ve Bartın’da ikamet ettikleri tespit edildi.

Bartın KOM Şube Müdürlüğü ile birlikte yapılan müşterek operasyon sonucu iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada; ‘8 bin 350 TL sahte para, 26 bin 960 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen gerçek para, 10 adet bankamatik kartı1 adet renkli yazıcı, 1 adet para kontrol cihazı, 1 adet harddisk ve 2 adet telefon’ ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.E. (32) ile E.G. (28) emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

M.E. (32) ile E.G. (28) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.