Bu fedakarlıklar unutulmaz!

Sağlık çalışanları, evlerine risk götürmek istemiyorlar. Kimisinin yaşlı anne babası var. Kronik hasta olan yakını var. Kendileri fedakârca görev yapıyorlar, ailelerini korumak istiyorlar.

Sağlık Yayın: 30 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 30.03.2020 19:22:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık çalışanlarının görev yaptıkları sağlık tesisine en yakın kamu sosyal tesisinde ve misafirhanelerinde ücretsiz konaklayabilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çıkarıldı. Kdz Ereğlideki sağlık çalışanlarınıda, çeşitli otel ve yurtlara yerleştirmek için hazırlık yapıldığı öne sürülüyor.

Ülke genelinde birçok sağlık çalışanı, kendileri için hazırlanan kamu tesislerinde ücretsiz olarak kalıyor. Ayrıca bazı oteller de odalarını sağlıkçılara açtı. Sağlık çalışanları, evlerine risk götürmek istemiyorlar. Kimisinin yaşlı anne babası var. Kronik hasta olan yakını var. Kendileri fedakârca görev yapıyorlar, ailelerini korumak istiyorlar.

İlçedeki Devlet Hastanesi ile özel hastane çalışanlarını, riske edilmemesi için tedbir amaçlı olarak kamuya ait bazı okulların yurtları ile özel yurtlarda da kalabiilmesine imkan sağlama adına harekete geçen İlçe Kaymakamlığının bu konuda bir çalışma yaptığı öğrenildi.

Başlangıç olarak ilçedeki İmam Hatip Lisesi Yurdu'nu Devlet Hastanesi Personeline tahsis edileceği yönündeki sosyal medya paylaşımları bu algıyı güçlendirirken, konuya ilişkin doğru bilginin Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından verilmesi bekleniyor.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.