Çorumluoğlu başkanlığında anlamlı bayramlaşma..

Kdz.Ereğli kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun başkanlığında oluşturulan ekip ile birlikte şehit ailelerine bayram dolayısı ile anlamlı ziyaretlerde bulundular.

Yayın: 13 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 13.05.2021 22:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ramazan Bayramı münasebetiyle  Ereğli ilçesinde ikamet eden tüm Şehit aileleri Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU başkanlığında, Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğamiral Taner GÜN, Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb Berkay OSAN, Sahil Güvenlik Komutanı Yzb Ahmet PARLAK, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Abdullah HASÇELİK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz PEKER ve Türk Harp Malülleri, Şehit dul ve yetimler derneği başkanı Mehmet ÖZTÜRK' ten oluşan ekiplerle, pandemi kurallarına riayet edilerek, devletin şehit ailelerin her zaman yanlarında oldukları mesajını vererek,  bayramlarını hediyelerle kutladılar.

Daha sonra Aziz Şehitlerin ruhları için Müftülük tarafından belirlenen personeller tarafından hanelerde Kuran'ı Kerim tilaveti eda edilen ziyarette, katılımcılar tarafından dualarla şehitler anıldı.

Çorumluoğlu ve diğer ziyaret erkanı Şehit ailelerinin talepleri dinlediler.

Ziyaret sonunda şehit aileleri,  başta Kdz. Ereğli Kaymakamı Çorumluoğlu olmak üzere tüm ekibe bu anlamlı ziyaretleri ve edilen dualar için teşekkürlerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.