Çorumluoğlu, 'Kimseye kırgınlığım küskünlüğüm yok.'..

Sosyal medyada gündem olan ve hakkında 15 bin twet atılan Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 'Kimseye kırgınlığım küskünlüğüm yok. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Gündem Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 21:40:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, 2020 yılı Kasım ayında Karadeniz Ereğli’de koronavirüs vakalarının çok yüksek seviyelerde olduğunu ve bu nedenle denetimleri artırdıklarını söyledi.

Videonun 2020 yılı Kasım ayında yapılan bir denetim sırasında çekildiğini söyleyen Kaymakam Çorumluoğlu Hürriyet'in haberine göre sözlerine şu şekilde devam etti:

“O aylarda ilçemizde günlük vaka sayısı 300 civarındaydı. Günde 2-3 kişi korona virüsten dolayı hayatını kaybediyordu. Bu yüzden kaymakamlık olarak denetimleri sıkılaştırmıştık. O gün yaklaşık bir saatlik denetim yaptık. Denetim sırasında bir eczaneye girdiğimizde üç kişinin sosyal mesafe kuralına uymadan yan yana maskesiz oturduklarını gördük.

Çay içtiklerini söylediler. Ben de çay içilse dahi sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğini belirterek yanımdakilere tutanak tutulması talimatını verdim. Onlar da itiraz etmek istediklerini söylediler. Ben de ‘Siz itirazınızı yaparsınız’ dedim.

Çünkü itirazın resmi olarak yapılması gerekiyor. Kasımda çekilen bu video dün servis edildi. Ne amaçla servis edildiğini bilmiyorum. Ama kimseye kırgınlığım küskünlüğüm yok. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.