Ereğli Bilsem TRT EBA'da

Kdz.Ereğli'ye hayırseverlerin yardımıyla kurulduğu günden beri bir çok başarılara ve ilklere imza atan BİLSEM yine bir ilke imza attı.

Eğitim Yayın: 16 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.01.2021 17:23:46
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli BİLSEM öğretmenlerinden olan ve Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde özel yetenekli öğrenciler için hazırlattığı "İngilizce Öğrenmeyi Öğretmek" konulu programa Bakanlık tarafından katılımı sağlanan Nilüfer DİNÇ DEMİROK,  Ankara'da yapılan TRT EBA çekimlerinde yer aldı. 

Çekimleri tamamlanan ve yayın öncesi ön hazırlık aşamasında olan programın yakın zaman içerisinde TRT EBA'da özel yetenekli öğrencilere sunulması bekleniyor. 
 

Dünya 1.si oldular

Ayrıca dünya çapında online olarak düzenlenen 6 aşamadan oluşan  13-14 ocakta yapılan Carıbou  Contest Matematik Yarışmasının 3. aşamasında BİLSEM öğrencilerinden  Uras ŞEN ve Berkay BALCI dünya birinciliğini paylaştılar. Öğrenileri yarışmaya hazırlayan Matematik Öğretmeni Çağla GENÇTÜRK  yarışmaya öğrencileriyle iyi hazırlandıklarını, beklenen bir sonuç olduğunu ifade etti.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.