Ereğli-Devrek Yolu 2023'e ancak biter!...

Kdz. Ereğli-Devrek Yolu 2023'e ancak biter!...

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 10.05.2021 23:28:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ereğli-Devrek karayolunun son durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Karadeniz Ereğli-Devrek yolunun ciddi bir maliyeti var

Yol güzergahının ciddi bir maliyet getirdiğini, güzergahın 12 kilometrelik kısmına henüz el sürülmediğine dikkati çeken Hamdi Uçar, Önder Gazetesine konuyu Ulaştırma Bakanına aktardıklarını, yol güzergahının biran önce tamamlanabilmesi için üzerlerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirme gayretinde olduklarını söyledi.

Hamdi Uçar, yol çalışmasi ile ilgili şu bilgileri verdi:

Hiç el sürülmemiş 12 kilometrelik bir mesafemiz kaldı

"Ereğli-Devrek yolu ciddi bir maliyeti var. Hem altına hem yukarısına duvar yapıyor,  arasını doldurarak geçtiğiniz çok maliyetli, külfetli, teknik anlamda da sıkıntılı bir yol. Malum bir mesafeye kadar burayı tamamladık, bitirdik. Buradan 12 kilometrelik bir mesafemiz kaldı, hiç el sürülmemiş. Önümüzdeki dönem başlanacak.

Devrek'ten Ereğli'ye gelen bölgede 3,5 km'lik kısım var

Devrek'ten Ereğli kısmına gelen bölgemizde 3,5 kilometrelik kısım var. Duvarları çekilmiş ama alt yapısı yapılmamış. Yüklenici firma onun üzerinde çalışıyor, 2-3 ay içerisinde inşallah onu bitirecekler, asfaltı tamamlayarak ulaşıma açacaklar. 3,5 kilometrelik mesafe hazır olmuş oluyor. 

11 kilometrelik kısımın da yeniden açılması gerekiyor. 

11 kilometrelik kısımın da yeniden açılması gerekiyor. Bayburt grup yüklenici firma, firma bu yıl içerisinde tekrar başlayacağını ve 2023 yılına kadar bu projeyi bitireceğini söylüyor. Biz de sürekli takip ediyoruz. Ulaştırma Bakanımıza söylüyoruz. Bu süreci rahatlatan bir döneme girdik"

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.