Kadın Emeği Destek Projesi'ne herkes davetli..

ADEM (Aile Destek Merkezi) kursiyerleri tarafından açığa çıkan ürünler, 05-06 Temmuz tarihlerinde 13.30 ile 17.00 saatleri arasında Tatoğlu Kültür Merkezi'nde kermes eşliğinde sergilenecek.

Eğitim Yayın: 04 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.07.2022 13:44:35
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı Başkanlığı'nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü ve İşkur Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen ADEM (Aile Destek Merkezi) ve Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatifi kursiyerleri tarafından üretile ürünler, 05-06 Temmuz tarihlerinde 13.30 ile 17.00 saatleri arasında Tatoğlu Kültür Merkezi'nde kermes eşliğinde sergilenecek.

 

 

Kadın Emeği Destek Projesi'ne başta Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ve projede yer alan kuruluşlar tüm vatandaşları destek için davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.