Kdz. Ereğli Yaraşlı Köyü, Yağlı Güreşlerinde Buluşalım!...

Muhtar İbrahim Çalık; 'Bu pazar, Kdz. Ereğli Yaraşlı Köyü Yağlı Güreşlerinde Buluşalım.'...

Yayın: 23 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 23.06.2022 21:09:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Pandemide 2 yıl ara verdiğimiz güreşlerin son güreş ağası frenci Aydın Arslan ve başpehlivanı da bizlere yardımcı oldu.

 

 

Bu yıl toplam 400 güreşçi yarışacak. İçlerinde Osman Aynur, Mustafa Taş, İbrahim Çoraman, Ünal Karaman, Yıldıray Akın,Ertuğrul Dağdeviren, Hasan Zeybek, Kaan Kaya, Arif Akın, Erkan Ertan, Hasan Zeybek, Fatih Çakıroğlu, Gökhan Arıcıi Fatih Koyuncu, Mecit Yıldırım ve Hasan Cengizgibi tam 18 başpehlivan var. 

 


Başta Sayın valimiz Mustafa Tutulmaz, Sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı, Kdz. Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, olmak üzere Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil PosbıyıkAlaplı Belediye Başkanı Sayın Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirtaş'ın verdiği ekipman desteğine, bizlere bu güreş sahasının hazırlanmasında destek olan herkese, köyümüz ve komitemiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Yaraşlı Yörük Köyü Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı güreş duayeni Hüseyin  Uğuz ve Köy Muhtarı İbrahim Çalık, Pazar günü yapılacak güreşlere, tüm Ereğli ve Alaplıhalkını davet etti.Yaraşlı Yörük Köyü Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uğuz ve Köy Muhtarı İbrahim Çalık, Pazar günü yapılacak güreşlere, tüm Ereğli ve Alaplı halkını davet etti.Kdz. Ereğli’de bu yıl ikincisi yapılacak olan Yaraşlı Pehlivan Güreşleri, 26 Haziran 2022 Pazar günü Yaraşlı Dere Köyü Piknik Alanı’nda yapılacak.

 

 

Bugün Çayırlı Köyünde de davul-zurnaekibiyle vatandaşları güreşlere davet eden Muhtar İbrahim Çalık, ‘Ali Koçyiğit adına düzenlediğimiz güreşlerde, Yaraşlı Köyü’nde buluşalım. Yokluklar ve zorluklara rağmen bu yılda güreş severler, güreşlere doyacak.

 

Bugün Çayırlı Köyünde de davul-zurna ekibiyle vatandaşları güreşlere davet eden Muhtar İbrahim Çalık, ‘Ali Koçyiğit adına düzenlediğimiz güreşlerde, Yaraşlı Köyü’nde buluşalım. Yokluklar ve zorluklara rağmen bu yılda güreş severler, güreşlere doyacak.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.