Kepez'de Petrol İstasyonunun yanı başında yangın..

Bizim Toptan'da yangın çıktı.Kepez mahallesinde göz gözü görmüyor..

Asayiş Yayın: 16 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 16.05.2021 21:42:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Kepez mahallesinde bulunan Bizim Toptan adlı alışveriş merkezinde yangın çıktı..

Yangın nedeniyle çıkan dumandan dolayı Kepez yolunda sürücüler için görüş mesafesi sıfır'a düşerken, itfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için çalışmalara başladığı öğrenildi..

Kdz.Ereğli'de bir çok vatandaşın ve toptan alışveriş yapmak isteyenlerin merkezi olan Bizim Toptan Alışverişmerkezinde yangın çıktı. Yangın ihbarını alarak kısa sürede olay yerine intikal eden Kdz.Ereğli İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı. 

 

,

 

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'DA OLAY YERİNDEYDİ.

Kaymakam Çorumluoğlu ve İlçe Emniyet müdürü Hakan Çelik'te yangını yakından takip etmek için geldi. 

Çorumluoğlu olay yerine gelerek basına yaptığı açıklamada, Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yangını kısa sürede kontrol altına aldıklarını, olayda ölen yada yaralı olmamasının ise sevindirici olduğunu belirtti.

TAM KAPANMADA FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER.

Yangını haber alan ya da gören birçok vatandaş, yangını film izler gibi sokağa inerek izlemeye başladı.   Petrol istasyonunun yanı başında çıkan yangının tehlikesini aldırış etmeden çevre sakinleri ellerinde telefonla çekim yapmaya çalıştı. Emniyet güçleri de zor durumda bırakan duyarsız vatandaşlar,  tehlike ve pandemi uyarılarına rağmen aldırış etmeden çekim yapmaya devam ettiler. Emniyet mensuplarının yoğun ikazları ve çabaları sonucunda tehlikenin burnunda duran vatandaşlar anca dağıtılabildi.

PETROL İSTASYONUNUN YANI BAŞINDA YANGIN.

Bİzim Toptan alışverişmerkezinde çıkan yangın olası büyük bir facianın eşiğine getirdi. Kdz.Ereğli Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin yangına hızlı müdahele edip kontrol altına almaları çevre sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Yangının tam petrol ve dolum istasyonun yanı başında çıkması olası büyük bir faciayıda beraberdi getirebilirdi yorumunu yapan vatandaşlar, yangının zamanında kontrol edilmesinden de rahat bir nefes aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.