Kongreye gittiler..

Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Derneği, kongre yaptı!...

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 20:55:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ülkemizde isim yapmış aile danışmanları, psikolojik danışmanlar ve sosyologlardan oluşan Uluslararası Toplum ve Ruh Sağlığı Derneği 1.Olağan Kongresini27 Mart 2021 günü saat 16:00 da dernek binasında gerçekleştirdi.

Kongrede verilen önerge ile Divan Başkanlığına Psikolojik Danışman Demet Bozok, Katip Üyeliklere Selin Erdem ve Şerif Emre Ak oybirliği ile seçildiler.

Kongrede yönetim kuruluna asil olarak Hüseyin ÖzdemirDemet BozokSelin ErdemŞerif Emre AkOsman Aykut ÖzalpBurhan Eliusta ve İbrahim Babuççular ,Denetim Kuruluna asil olarak Damla GedikPelin Dereçiçeği ve Taner Sever oybirliği ile seçildiler.

Kongre bittikten sonra toplanan yönetim Kurulu asil üyeleri aralarında yaptıkları görev dağıılımı ise şöyle yapıldı; 

Hüseyin Özdemir (Başkan)Demet Bozok ( Başkan Yrd.), Osman Aykut Özalp (Başkan Yrd.)Selin Erdem (Sekreter)İbrahim Babuççular (Sayman),Şerif Emre Ak (Ýön. Kur. Üye),Burhan Eliusta (Yön. Kur. üye) 

Denetleme kurulu asil üyeleri arasındaki görev dağılımı ise ;Pelin Dereçiçeği (Başkan), Damla Gedik(üye), Taner Sever (üye) olarak gerçekleşti.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdemir kongreye ilişkin yaptığı açıklamasında, 'Derneğimiz milli ve manevi değerlere sahip çıkmak amacıyla ulusal ve uluslararası toplum ruh sağlığı alanına yönelik faaliyetlerin düzenlenmesi ve geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapıyor.

Sağlıklı bir toplum oluşturmak için Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri ile benzer kuruluşlara ve kişilere destek vermek, uluslararası akademik çalışmalara katılmak ve farkındalık oluşturmak, bu alana yönelik çalışmaları özendirmek, seminerler ve eğitim etkinlikleri düzenlemek amacıyla kurulmuştur' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.