Köprünün ayakları tarafları ayırdı..

Erdemir'in 1991 ve 2013 yılında yılında yaptırdığı köprü, Kdz. Ereğli Belediyesi ve Gülüç Belediyesi'ni gerdi!...

Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 20:02:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın geçtiğimiz gün bazı basın-yayın kuruluşlarına yaptığı Erdemir Gülüç köprü ile ilgili açıklamasına Kdz.Ereğli Belediyesinden belgeli yanıt geldi.

Gökhan Demirtaş, töhmet altında kaldı!

Kdz. Ereğli Belediyesi adına açıklama yapan İnşaat Mühendisi Mustafa Çevik, Gökhan Demirtaş'ın bu açıklamayla kendini töhmet altında bıraktığını belirtti. 

Kaydı olmayan Gülüç Köprüsü resmi değil

"Gökhan Demirtaş, inşaat mühendisi olmadığı için durumu net ifade edemiyor. Size dağıttığım evraklarda Devlet Su İşleri'nin (DSİ) ve Karayollarının cevabını bulacaksınız. Bu köprünün hiçbir yerde kaydı yok. Yani bu köprü resmi değil.

Bu köprüden ağır tonajlı kamyonlar geçiyor

Bunu resmiyete kavuşturulması gerekiyor. Bu yanlış bir durum değil. Bu köprüden ağır tonajlı kamyonlar geçiyor. İnsan canı sözkonusu. Gözü kapalı bu yanlışı savunmak inanılır gibi değil.

Demirtaş, Erdemir sözcüsü gibi konuşuyor

Gökhan DemirtaşErdemir sözcüsü gibi konuşuyor. Biryerlerden talimat almış gibi konuşuyor. Biz bu zamana kadar hiçbir açıklamamızda Gökhan Demirtaş ismini kullanmadık. Neden avukatlığa soyundu, anlamadım. 

BU köprü, Gülüç Belediyesi sınırları dışında

Bu arada bahsi geçen köprü Gülüç Belediyesi sınırları içerisinde değil. Kdz. Ereğli Belediyesi sınırları içersindedir. Kendisi Gülüç içinde olduğunu söylüyor. İspata davet ediyoruz" dedi.

1991 ve 2013 yılında yapılan 2 ayrı köprü

Mustafa Çevik ayrıca 1991 yılında yapılan köprünün ikinci etabının 2013 yılında yapıldığını da hatırlatarak, Gülüç Belediyesi'nin isteği halinde bu konularda kendisine de teknik destek verileceğinin belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.