Meslektaşımızın babasını toprağa verdi...

İlknut Turt Kanca, çok sevdiğini babasını yitirdi. Cenazede oldukça bitkin görülen Turt ailesi, sevdiklerinin ardından son kez bakarak gözyaşı döktü ve dua etti.

Gündem Yayın: 04 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.03.2020 17:52:27
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Ereğli FM Genel Yayın Yönetmeni İlknur Turt'un dün vefat eden babası Mahmut Turt (78), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün hayata gözlerini yuman, meslektaşımız Ereğli FM Genel Yayın Yönetmeni İlknur Turt'un babası Mahmut Turt, bugün öğle namazına müteakip Meydanbaşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine İlknur Turt'un meslektaşları, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Yeni Ufuk Gazetesi olarak, merhum Mahmut Turt'a Allah'tan rahmet, başta meslektaşımız İlknur Turt olmak üzere; Turt ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.