Neriman Posbıyık, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu İle Bir Araya Geldi

CHP'nin Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi’nin standını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile diğer belediye başkanları ve CHP’li yöneticiler ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 19:18:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 30 Eylül 2021 16:20:59

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi`nde gerçekleştirilen CHPli Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi’nin yer aldığı Kdz. Ereğli standına ziyaretler sürüyor.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BöcekSamsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Kdz. Ereğli standını ziyaret etti.

Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman PosbıyıkKdz. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş, Atilla Bulak, Kültür Müdürü Muhammet Ali Ateş, ziyaretçilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.