Neriman Posbıyık MHP'ye bereketli geldi..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve beraberinde ki heyet Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Siyaset Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 20:32:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bölgenin bir çok yöresel ürününü üreterek kadınlara istihdam ve ekonomiye katkı sağlayan Kadın Gücü Kooperatifi bereketli elleriyle Kdz.Ereğli MHP teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.

Ereğli Kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Demirtürk’e çiçek takdim eden Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ziyarette yaptığı konuşmasında “Bizlere ilk gelen ziyaretçilerden olduğunuz için önce sizi ziyaret etmek istedik. İlgi ve alakanıza çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretiniz bizlere bereket getirdi. Her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise konuşmasında “İnşallah başarılı ve Muaffak olursunuz. Bizler sizlerin yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Başarılarınız diliyoruz. Ziyaretten dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziiyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.